Pravno obvestilo

Vsebine, ki so objavljene na spletnem portalu jazsemvredu.si, so namenjene splošnemu informiranju in ne morejo nadomestiti obiska pri psihoterapevtu, psihiatru oziroma drugemu ustreznemu strokovnjaku.

Avtorske pravice

Vsebine na spletnih straneh so avtorsko zaščitene, zato je vsakršno posredovanje podatkov dovoljeno samo s pismeno odobritvijo. Za kakršno koli uporabo vsebin s teh strani, se lahko obrnete na administratorja strani.

Prepovedana je objava reklamnih sporočil, ki niso predhodno odobrena. Iz tega naslova je prepovedano tudi izkoriščanje in objava sporočil za osebno promocijo, ki preusmerja in vabi uporabnike na druge spletne strani (konkurenčne ali ne).

Omejitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti.

Vsebine strani so informativnega značaja, zato ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe spletne strani ali informacij na spletnih straneh.

Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega obvestila.

Prav tako ne sprejemamo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

Glede povezave do drugih spletnih strani ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo delovanje in vsebino.

Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za morebitno občasno nedelovanje spletne strani.

Varstvo osebnih podatkov

Vse pridobljene podatke uporabljamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Z registracijo na forum soglašate in sprejemate pogoje in pravila uporabe.

Soglašate tudi, da ne boste zbirali informacij o uporabnikih foruma oziroma na kakršenkoli način razkrili pridobljene informacije.