Kako v redu ste danes?
Kako v redu ste danes?
Tema o tem kako v redu ste danes; kako ste in o tem kako se trenutno počutite...
Re: Kako v redu ste danes?
Jaz sem malo žalostna, ker je moja prijateljica v stiski in zelo razumem njene težave
Pa še ene par reči je, o katerih razmišljam..
Se mi pa ne zdi, da tonem v kakšno depresivno stanje, samo ene stvari bi rada doumela in spravila iz sistema
ps: Fajn, da ste odprli to temo, sem že pogrešala kaj takega na tem forumu
Pa še ene par reči je, o katerih razmišljam..
Se mi pa ne zdi, da tonem v kakšno depresivno stanje, samo ene stvari bi rada doumela in spravila iz sistema
ps: Fajn, da ste odprli to temo, sem že pogrešala kaj takega na tem forumu
Preprosto fajn se počutim v svoji koži
Je pa k temu pripomogel tudi včerajšnji pohod na Roblek in doooooooolg in osvežilen spanec, ki je sledil
Je pa k temu pripomogel tudi včerajšnji pohod na Roblek in doooooooolg in osvežilen spanec, ki je sledil
Danes sem bolj v redu kot včeraj, bolj pogumno in vedro gledam na svoje probleme in prihodnost 
-
iron maiden
po obroku hrane sem počutim res v redu.
prišla sem na forum, kjer lahko brez zavor govorim o svojih najbolj čudnih občutkih, ampak pogrešam... ljudi... kje ste, pipl?
prišla sem na forum, kjer lahko brez zavor govorim o svojih najbolj čudnih občutkih, ampak pogrešam... ljudi... kje ste, pipl?
tokrat brez besed, samo s slikami lahko "povem" svoje občutje; kajte če bi z besedami, bi sam pisala, pisala in pisala - in se nikoli ustavila
- Attachments
-
- lifeishard.jpg (7.06 KiB) Viewed 4237 times
♥ Širiti ljubezen, truditi se po svojih najboljših močeh in biti neobremenjen s posledicami ali rezultati, to je življenje ♥