Čist preveč premal seksa :D

Post Reply
herr Flick

Čist preveč premal seksa :D

Post by herr Flick »

Neka druga tema na tem forumu me je spodbudila k razmišljanju o pomanjkanju seksa...

Gre nekako takole, mislim, da je na tem svetu čisto premalo seksa v katerem sodelujem JAZ ;-)
Verjamem, da je za to kar nekaj razlogov:
1. poznam čisto premalo samskih horny žensk
2. moj izgled, če bi ga postavil na lestvico med Brad Pittom in Benny Hillom je bolj proti Benny Hillu z nekaj dodanimi kilogrami
3. nisem ravno model, ki bi veliko hodil po raznih lokalih
4. groza, o groza, kadim ;-) I like it, sue me.
5. imam izjemno razvit talent past v tisti predalček, ki ga ženske uporabijo za moške, katerim lahko razložijo svoje težave in jim pravijo "prijatelji". Ženske pač uporabljajo besedo "prijatelj" za bitja nasprotnega spola s katerimi ne mislijo počet večerne telovadbe, razen če ta telovadba vključuje telovadnico. :-/ Skrajno neugodno.

Torej, forumaši in forumašice, vaš nasvet, kako najt ženske in jih prepričat v seks.

Herr Flick :shock:

edit: dodal podpis
Calath

Re: Čist preveč premal seksa :D

Post by Calath »

Pozdravljen, herr Flick :)

Izgled ni vse. Če izgubiš nekaj odvečnih kilogramov, sicer ne bo škodilo, ampak mislim, da ti sploh niso odločilni in pravzaprav niso pogoj za tvoj uspeh. Mnogo moških je, ki lahko izgledajo precej bolje kot ti, pa imajo isti problem in so enako neuspešni, ko gre za nasprotni spol pa naj gre za željo po zvezi ali samo za sex. In obratno so tudi nekateri moški s prekomerno težo in na videz ne ravno privlačni zelo uspešni pri ženskah. Odločino je tisto je nekaj v nas, v naši osebnosti, kar nas dela dovolj zanimive, dovolj privlačne, da se kaj zgodi...
Zato ti ne morem povedati kaj reči ženski oz. kako jo prepričati za sex. Jaz te formule ne poznam in tudi nikoli nisem imel nobene take avanture, čeprav sem si tega želel... v smislu - če ne morem imeti resne zveze bi pa vsaj želel imeti nekaj sexa. No, pa ni šlo :)

Vseeno bi ti rekel, da neko osnovo le imaš, saj tudi prijatelj ne more biti vsakdo... čeprav si te vloge oz. samo te vloge očitno že naveličan in to je normalno, ljudje imamo potrebe. Ampak recimo, da neko osnovo le imaš s tem. Razvijaj svojo osebnost in odnose in ženske tudi osvajaj.

Če ti kaj pomaga... :)
herr Flick

Post by herr Flick »

Pozdravljen Calath,

hvala za odgovor.
Se mi zdi, da rabim Don Juan for Dummies al pa kaj podobnega. :kaj čem:
Sem se pa odločil, da bo potrebno kaj narediti na samozavesti, se mi zdi, da je to ena izmed stvari, ki delujejo.

LP,
herr Flick

Post by herr Flick »

I'm BAAAAACK!

Hvala Heki, dobri nasveti, sem si vzel čas za razmislit ;-)

Kot je stara mama rekla: No, pa gremo po vrsti kot so hiše v Trsti!
hekiheker wrote:Herr Flick,
Najprej se vprašaj, če je res goli seks kar iščeš?
Tukaj je bil odgovor: Valda, hočem seks, zdej takoj!!

hekiheker wrote: Ker potem je zadeva dosti enostavna in rezultati so dokaj hitri:
1. veliko je treba hoditi na družabne dogodke in recept je zelo preprost (alkohol pomaga pri tem zelo, ne pa se preveč napit, ker potem ko boš prišel do prilike, ne boš sposoben tega izpeljat ;) )
Been there, done that ... se ga nasekal tolk, da sta modela iz Dumb&Dumber izgledala intelektualca.
hekiheker wrote: 2. na internetu imaš kar nekaj video delavnic, ki si jih lahko zdownloadas, kako osvajati ženske in delujejo (delujejo ob predpostavki o kateri sedaj govoriva, da res iščeš le seks in delujejo na zenske, ki iscejo podobno, ce si egoist delujejo tudi na tiste, ki pretirano iscejo ljubezen in se bodo zalepile na prve sladke besede in osvajanje, sm potem jih bos moral na hard skenslati, ker ti bodo se nekaj casa morile)
Hmm, sladke besede ... no go, jih lahko izvajam samo ko sem res zaljubljen (A vidiš prve dvome ... mogoče pa res ne iščem sam sex)
hekiheker wrote:3. veckrat kot poskusis, vecja verjetnost bo da ti bo uspelo (sam sem imel fazo, ko sem misli, da sem nesposoben dobiti punco in sem potem pac poslusal podobn nasvet sosolca, ki je sel v to skrajnost: ce osvajas 100 zensk v enem veceru -pa ne smejo videt da osvajas se katero poleg nje ;) bos eno zihr dobil - DELUJE!!!)
Damn, pa še tri okol ušes pa kkšn heart attack za povrh. :D Verjamem pa, da deluje, na srečo nas tukaj v Sloveniji vsaj Elvis ne more poročit ... no razen če dela na matičnem uradu al kje že ;-)
hekiheker wrote:4. seveda ob vsem tem, postane videz zelo pomemben, kar pa pomeni, da zanemaris veliko stvari zaradi katerih si sedaj vredu (recimo potem nehaj pisati na forum in pejt na fitness :) )
Sem probal s sprehodi in odkril kolk barov je v bližini ... ;-)
hekiheker wrote:Zakaj sem ti napisal, da se vprašaj, če to res želiš?
1. to, da si edini, ki nisi deležen tega, ni res, ker fama o tem koliko ljudje seksajo je napihnjena da bolj ne more biti (sem bil sam zafrustriran okoli tega nekaj casa ker sem ze razmisljal da nisem normaln in da imajo vsi vec srece okoli tega, zdaj se pa ne sekiram vec, samo sem si moral veliko stvari razcistiti kaj pravzaprav zelim v odnosu, kaj mi pomeni seks, kdaj mi je bilo vredu in s kom, kako sem se pocutil po tistem letu, ko sem bil pravi casanova - pocutil sem se popolnoma prazen in vse je ratalo na koncu tako, da bi bilo bolje da bi sel kot prijatelj s katero v telovadnico ;) )
Saj v bistvu ne mislim, da sem edini, ki ne "telovadi". Res pa si mi dal za misliti, ni zgolj seks tisto kar manjka ... v bistvu bolj manjka to, da se z nekom pogovoriš, stisneš, zvečer pogledaš kakšen movie in POTEM telovadiš ;-)
hekiheker wrote:2. ce pa res to zelis, pa nic narobe, je ogromno zensk ki zelijo podobno in se pac dogovoris za casual seks, samo se to DOGOVORIS na zacetku, to ne nastane tako da se ti trudis biti prijatelj in po tihem upas na kaj vec - ker to prijateljstvo potem ni niti pristno s tvoje strani, ampak je izmikanje da si upas povedati kaj cutis osebi, ki naj bi bila tvoja prijateljica - prijateljstvo temelji na neki iskrenosti, ce smo ze pri tem, poleg tega sam sebe mucis in to zelo, ker je tezko biti prijatelj z osebo, do katere cutis nekaj vec
Hmm ... bom takole rekel ... pristno prijateljstvo moškega z žensko je podobno redko kot npr. 35 letna devica. Simple test ... zamisli si neko tvojo prijateljico, pride v plašču, ga odgrne, spodaj samo seksi stuff.. katere ne bi? Hmmm, no, zdej sm pa še horny :D
No, resno, v bistvu imaš prav, imam prijateljice s katerimi bi z veseljem skupaj malo globoko dihal, ne bi pa bil z njimi v vezi.
hekiheker wrote:ravno vceraj sem sel gledat en luskan film na FGLF (gej filmski festival v kinoteki), ga najdes tudi na torrentih
Elena Undone (2010) - sicer je lezbicen, ampak saj je vseeno, govori o odnosih, ravno tem, kako se zascitis pred tem, da nisi nekomu pretirano prijatelj in se zraven mucis, ker ne mores povedati za svoja custva... je malo komedija, priporocam, da si zdownloadas
Bom pogledal, čeprav če pogledam svoj lajf je včas tud en mal komedija ;-)
hekiheker wrote:no pa veliko srece ali pri seksu ali pri razščiščevanju kaj pravzaprav želiš
Hekiheker
Eeeh, maš prav, itak iščem nekaj več.
Hvala ti!

herr Flick

Post by herr Flick »

hekiheker wrote:Bom še mal bolj ciničen - če je res samo seks kar ščeš, se da to kupiti LOL
Bom šel na tržnico po par kil seksa ;-)
hekiheker wrote:ne vzame prosim to, da nima empatije s tem kar doživljaš, samo se mi zdi, da v napačno smer razmišljaš, da ti hočeš v bistvu zraven s seksom tudi ljubezen, tko da raziskuj kaj hočeš, če se pa motim pa kupi salomonca in poklič na 080 številke ;)
Imaš čisto prav ... v bistvu iščem oboje ... kot pravzaprav vsi ;-)

TiNaKey

Post by TiNaKey »

sex, ljubezen, sex, izgled, sex, ugled, sex, avantura....???!!!

praviš, da si med Brad Pittom in Benny Hillom, oz. bolj slednji;

point for you - resno!

------------------------------------------------------------------------------------

jst sm mela ful različne veze in tipe, od suhih, do debelih, od majhnih, do večjih od mene, od s.p.-jevca, delavca, uradnika do kmeta ipd.

Tisti, ki mi je bil zares všeč, in je bil moj prvi.......... ima status samoubice.

Zares zaljubljena sem bila, poleg v tega tipčka, ki je raje izbral dobre vile kot nas zemljanke, sem bila v visokega blondinca, kmeta, ta je bil zadnji, vendar je bil alkoholik - in glede na to, da smo bili 20 letni alkholizem doma in se ga komaj rešili, tega nisem zmogla prenašati še enkrat. Bil je tudi edini, zaradi katerega sem šla na pogreb njegove mami, ki je umrla ravno med mojim 2. obiskom pr njih - drgač ne hodim za pogrebe, ker imam potem še 3 mesce vrtinčenja misli o smiselnosti življenja, ipd. Pred tem pogrebom, k je bil leta 2006, sem bila edinole leta 1996, na atovem, kjer se mi je začelo dogajati o črnini in smrti, in ko sem ravno "up", je čez 2 mesca po atu umrla mama (babica) - nism šla na pogreb.

Potem sem bila zaljubena v visokega temnolasca, delavca, ki me je znal edini zelo nasmejati. Bil je prepost, ujela sva se, ne v politiki, kot tudi s prejšnjim ne ampak o tem nismo debatirali. Čeprav kot pravijo, čez čas, ko sexa nej več, je sam še jezik in govor - kaj bi se pogovarjal?! Pač tudi tukaj se ni zveza obdržala.

S tretjim, s katerim sem bila skoraj 1o let, je bil moje rasti (jst sm bolj pikolo, alias, spodnji del trebuha Benny Hilla), ujela sva se v politiki, skoraj v vsem..........pa tudi ni šlo, ker ni želel družine, niti poroke, čeprav je sprva privolil, potem pa odklonil v pogovoru s svojimi starši; ne, ni bil mladoleten, bil je clo 10 let starejši od mene, se pravi, jst 20, on 30 in mel je s.p. oz. končano gimnazijo (o statusih sem govorila zato, da orišem raznolikost mojih tipov - se pravi, da mi ni blo pomembno, ali ma uni iz. ali sr. ali poklicno!!!).

ne bom o vseh vezah, te tri so ble edine tko daljše od 1 leta in zelo blizu resnosti, ostale so bile bolj degustacija slane torte...........

pri vseh sem iskala neko zavezništvo, podporo in seveda ljubezen. Pr nekaterih je bil sex super, pr drugih sm se raje samo pogovarjala ;)

Nekaj je pa zagotovo - sex brez globljih ljubezenskih čustev, je sprva resda super, po tem pa se počutiš tako prazno, kot izpuščen balon.......... ko mine slo, ne mine potreba po bližini in človeškemu srcu, če si takšnega karakterja seveda in h temu stremiš. Tudi sama sem imela do nedavnega sexati kar tako, na izi bizi oz. brez bizi, pa sem pravi čas spoznala, da bi se še bolj počutila bedno, kot se že ob depri in anksi, kadar pride sledanja, medtem ko depra je zopet tu!!

mislim, da če me depra jebe, me veliko manj boli v srcu, pa čeprav sem trenutno tako brez življenja in volje do njega, kot pa, če bi se dala dol kar tako............. orgazem pride, gre, spoznanje, da parnter do tebe ne čuti več kot le potrebo, pa ostaja, ostaja in ostaja v duši.

lp t.
♥ Širiti ljubezen, truditi se po svojih najboljših močeh in biti neobremenjen s posledicami ali rezultati, to je življenje ♥
be+whoyouare

Post by be+whoyouare »

ej delujes simpaticen pa sem brala tvoje besede 5 min...to je kul.ampak ves kaj je glavno(za seks pa da ne bos prijatelj za soping)'? pristop!. zenske smo horny ampak tega ne bomo pokazale nekomu ki ga nocemo poseksat a ni logicno'? ne bom ti pisala ''glavno je srce bla bla''...sej je ce isces resno zvezo!!!in gledamo srce ce hocemo ljubezen ampak ti isces seks in zenske ki ti ga lahko nudijo(torej ne bodo gledale srca)...in tle je pac down to looks.ej 10 kil gor dol..ce je tip oblecen kot moski in ma samozavest 50letnega bogatasa in ubijalski parfum in seveda ne govoris neumnosti ter zenski ze s pogledom pokazes kaj zelis od nje..ce bos vse tist od zgorej za konc se najbolj zapali iskrenost da isces sam seks...ce bos naredu prou t ebojo se iskale.srecno ;)
benkelsson

Post by benkelsson »

Okej. Kaj pa porečete na tole - tudi sam nisem ravno Brad Pitt lookalike. Skozi leta sem sicer ugotovil, da imam eno izrazito dobro lastnost - in to je namazan jezik. Namazan jezik je očitno - no, morda gre le za določen del populacije - izvrsten stimulator za ženske. Sam sem v življenju seksal z...no, pa pustimo številko...kar nekaj ženskami. Bilo je tudi obdobje, ko sem imel v svojem življenju po štiri različne spolne partnerke, pa še kako za povrhu, občasno. Vem, vem, vprašali boste po varnosti, spolnih boleznih itd. Rad pa bi povdal nekaj drugega - ves čas sem mislil, da potrebujem pač "več" seksa, kot ostali. Potem pa je prišel dan, ko sem tik po orgazmu z zares prijetno žensko dobil občutek, da tole mi je pa vse skupaj brez smisla. Nenadoma se mi sam seks ni zdel več zadosti, ni zdel več tako pomemben. S svojim početjem sem sicer še nadaljeval nekaj časa (torej lov na vse možne ženske), potem pa je prišla kraljica depresija.
Zdaj je pa takole - tudi če bi mi ženska naga ležala na postelji - je ne bi. Nimam želje po tem. Nimam erekcije. Nimam volje do vsega, kar spolni odnos prinese zraven.
Je to neka "božja" kazen za moje prejšnje početje? Ne vem. Ko bom nekoč spet prišel v situacijo, da bo treba uporabiti svoje znanje (hehe, kako trapasta formulacija), se bojim, da bom imel težavo(e).
Pa veste kaj, ženske se na nek način še vedno ponujajo. Si predstavljate začuden pogled, ko ne pokažem zanimanja?
Še enkrat povem - ni moj namen tule se hvaliti. Moj namen je pokazati nesmisel samega seksanja, ki se je pojavil pri meni. Je to lahko preslikano tudi na druge moške? Pojma nimam.
Post Reply