Kar naenkrat me je spet doletelo

Post Reply
Valdi

Kar naenkrat me je spet doletelo

Post by Valdi »

Pozdravljeni

Pred nekaj meseci sem navezal stik s punco mojih let, pred 1 mesecem sva se pa tudi srečala. Seveda sem hvaležen za to, da sem končno našel punco, ki mi je dala zeleno luč ter je prisotna obojestranska všečnost.

Me pa skrbi to, kaj če se bova prehitro spustila v zvezo? Namreč ona mi je že predlagala, da bi božično-novoletne praznike preživela v kakšnih toplicah, čeprav nisva imela še nič konkretnega. Mi je že predlagala, da bi čez kakšno let šla skupaj živet, ali pa ločeno kje v njeni bližini. Seveda sem vesel za to, da sem takorekoč že v zvezi, toda nočem da bi se vsa ta lepa zgodba po zelo kratkem času končala. Punca mi je zelo všeč, je luštna, ambiciozna, obema je do tega da bi imela urejeno življenje, imava enake poglede na svet, skratka punca, ki jo je treba pri belem dnevu iskati z lučjo.

Kakšne so vaše izkušnje?
Calath

Re: Kar naenkrat me je spet doletelo

Post by Calath »

Pozdravljen, Valdi!

Bodi vesel, da si želi s tabo preživeti božično - novoletne praznike, saj kot pišeš, ti je z fajn fajn, kajne.
Če pa gre zate prehitro, ji pa to povej. Povej ji kaj čutiš do nje in kako bi ti želel, da poteka vajin odnos v prihodnje in se poskusita uskladiti.
Sčasoma, morda že prav kmalu, si boš pa tudi sam začel želeti, da bi živela skupaj.
Pa pomisli kako fino se bosta imela v toplicah čez dva meseca :pomezik:

Vem, da si vprašal za izkušnje, ampak žal mi ne gre tako dobro. Ti pa privoščim, da si spoznal to punco --<--@
Valdi

Post by Valdi »

Calath, hvala za želje :pomezik:

Sem pa spet debatiral s tistim kolegom, ki je neuspešen pri puncah, pravzaprav ne neuspešen temveč je mevža, si nič ne upa. Sem mu rekel, da je on sam svoje sreče kovač, da kar bo sejal, to bo žel, ter da če nikakor ne bo zmogel preko te blokade pri puncah, naj si poišče strokovno pomoč.
Valdi

Post by Valdi »

Najprej vsem želim srečno 2012.

Sedaj pa k bistvu; zgodilo se je nekaj, česar sem se bal. Punco se mi je glede nečesa zlagala in posumil sem, da mi nekaj prikriva. Zato sem jo "preveril" in ugotovil, da sebe še vedno samtra kot samsko osebo. Sedaj mi sploh ni nič več jasno. Prosim vas, svetujte mi, kaj naj naredim?
Sky

Post by Sky »

Valdi wrote:Zato sem jo "preveril" in ugotovil, da sebe še vedno samtra kot samsko osebo. Sedaj mi sploh ni nič več jasno. Prosim vas, svetujte mi, kaj naj naredim?
Če je še nisi, je vprašaj kako to, da tako ravna?
Valdi

Post by Valdi »

Malo se je zapletlo. S punco se že 1 mesec nisva videla in njo prežemajo negativni občutki, boji se da se nama ne bo obneslo. Na FB me je blokirala ker pravi, da jo preveč boli, ko me gleda na fotkah. Jaz pa se zaradi sekiranja ne morem zbrati. Ko preučujem literaturo za diplomo, mi misli uhajajo na njo. :( Še sam ne vem, kaj naj vas vprašam.
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize

Post by Nevenka »

Živijo, Valdi, ja, res si premalo napisal, da bi ti lahko kaj smiselnega odgovorila. Porodilo se mi je vprašanje, zakaj pa se nista videla en mesec? Ker pišeš diplomo? Si se tako odločil ti ali ona?
Napiši kaj več, če želiš, da ti kaj odgovorimo...

Lep večer
Nevenka
Valdi

Post by Valdi »

Se opravičujem za pozen odgovor. Sva se vmes dobila in se je zveza "ogrela", vsaj zaenkrat tako kaže. Se pa nisva videla več kot 1 mesec zato, ker imava zvezo na daljavo. Ona je izredna študentka ter zaposlena, služba pa ji poteka takorekoč 7 dni v tednu, zato se tako redko videvava. Že zaradi tega morava skrbno načrtovat, kdaj se dobiva. Zaenkrat sva oba za to, da bi jeseni se preselil v njen kraj, toda nikoli se ne ve.
Valdi

Post by Valdi »

Calath wrote:Bodi vesel, da si želi s tabo preživeti božično - novoletne praznike, saj kot pišeš, ti je z fajn fajn, kajne.
Če pa gre zate prehitro, ji pa to povej. Povej ji kaj čutiš do nje in kako bi ti želel, da poteka vajin odnos v prihodnje in se poskusita uskladiti.
Sčasoma, morda že prav kmalu, si boš pa tudi sam začel želeti, da bi živela skupaj.
Pa pomisli kako fino se bosta imela v toplicah čez dva meseca :pomezik:
Kaj naj rečem, kakor prišlo, tako odšlo. Danes sva se razšla. :kaj čem:
Valdi

Post by Valdi »

Na enem drugem forumu sem bral o zdrahah v zvezi z iskanjem partneric/jev ter življenju v dvoje. Ugotavljam da je nekdo tam zadel žebelj na glavico in sicer s tem ko je napisal, da je ta punca šla z mano v zvezo iz obupa ker je mislila, da drugega fanta pač ne more dobiti, čim se ji je pa dvignila samozavest, me je pustila.
Post Reply