sex, ljubezen, sex, izgled, sex, ugled, sex, avantura....???!!!
praviš, da si med Brad Pittom in Benny Hillom, oz. bolj slednji;
point for you - resno!
------------------------------------------------------------------------------------
jst sm mela ful različne veze in tipe, od suhih, do debelih, od majhnih, do večjih od mene, od s.p.-jevca, delavca, uradnika do kmeta ipd.
Tisti, ki mi je bil zares všeč, in je bil moj prvi.......... ima status samoubice.
Zares zaljubljena sem bila, poleg v tega tipčka, ki je raje izbral dobre vile kot nas zemljanke, sem bila v visokega blondinca, kmeta, ta je bil zadnji, vendar je bil alkoholik - in glede na to, da smo bili 20 letni alkholizem doma in se ga komaj rešili, tega nisem zmogla prenašati še enkrat. Bil je tudi edini, zaradi katerega sem šla na pogreb njegove mami, ki je umrla ravno med mojim 2. obiskom pr njih - drgač ne hodim za pogrebe, ker imam potem še 3 mesce vrtinčenja misli o smiselnosti življenja, ipd. Pred tem pogrebom, k je bil leta 2006, sem bila edinole leta 1996, na atovem, kjer se mi je začelo dogajati o črnini in smrti, in ko sem ravno "up", je čez 2 mesca po atu umrla mama (babica) - nism šla na pogreb.
Potem sem bila zaljubena v visokega temnolasca, delavca, ki me je znal edini zelo nasmejati. Bil je prepost, ujela sva se, ne v politiki, kot tudi s prejšnjim ne ampak o tem nismo debatirali. Čeprav kot pravijo, čez čas, ko sexa nej več, je sam še jezik in govor - kaj bi se pogovarjal?! Pač tudi tukaj se ni zveza obdržala.
S tretjim, s katerim sem bila skoraj 1o let, je bil moje rasti (jst sm bolj pikolo, alias, spodnji del trebuha Benny Hilla), ujela sva se v politiki, skoraj v vsem..........pa tudi ni šlo, ker ni želel družine, niti poroke, čeprav je sprva privolil, potem pa odklonil v pogovoru s svojimi starši; ne, ni bil mladoleten, bil je clo 10 let starejši od mene, se pravi, jst 20, on 30 in mel je s.p. oz. končano gimnazijo (o statusih sem govorila zato, da orišem raznolikost mojih tipov - se pravi, da mi ni blo pomembno, ali ma uni iz. ali sr. ali poklicno!!!).
ne bom o vseh vezah, te tri so ble edine tko daljše od 1 leta in zelo blizu resnosti, ostale so bile bolj degustacija slane torte...........
pri vseh sem iskala neko zavezništvo, podporo in seveda ljubezen. Pr nekaterih je bil sex super, pr drugih sm se raje samo pogovarjala
Nekaj je pa zagotovo - sex brez globljih ljubezenskih čustev, je sprva resda super, po tem pa se počutiš tako prazno, kot izpuščen balon.......... ko mine slo, ne mine potreba po bližini in človeškemu srcu, če si takšnega karakterja seveda in h temu stremiš. Tudi sama sem imela do nedavnega sexati kar tako, na izi bizi oz. brez bizi, pa sem pravi čas spoznala, da bi se še bolj počutila bedno, kot se že ob depri in anksi, kadar pride sledanja, medtem ko depra je zopet tu!!
mislim, da če me depra jebe, me veliko manj boli v srcu, pa čeprav sem trenutno tako brez življenja in volje do njega, kot pa, če bi se dala dol kar tako............. orgazem pride, gre, spoznanje, da parnter do tebe ne čuti več kot le potrebo, pa ostaja, ostaja in ostaja v duši.
lp t.