o, helou, calath!

ja, sej. že itak sem v badu in se ne čutim sposobno
iskat službo. kako bom šele
hodila tja. potem pa ugotovim, da me bo najbrž ravno ta red in odgovornost naštelal nazaj. drugače samo blodim. imam to srečo, da me pisanje nekako očisti. fokusira. vidim, kako karneki blodim. poizkusi. meni res pomaga. (kamot se tu v to temo uštuliš, te bom imela na oku)
tudi jaz berem oglase in se počutim čist nesposobna poleg. niti ne razumem, kaj zahtevajo ponekod.

in se počutim še bolj nesposobno. trenutno se urim v pisanju prošenj. mejdun, da bo eden že zastopil, kaj napišem.

ne bom nehala. itak službo potrebujem. in če prošnje niti ne napišem... kako naj vedo, da taka fajn bejba sedi doma in bi delala, oni se pa utapljajo v delu...
ker prej sem kar lepo vstala in skuhala tisto župco, ki je bila res obupna.

silila sem se, da sem vsaj neki pojedla, da sem lahko napisala prošnjo in jo nebosteverjeli nesla na pošto. fenomen. ko me je spet začelo grabiti, sem kar vstala. da vidim, če lahko sama premagam ta beden občutek. in je delovalo, kdo bi si mislil.

ko sem se vrnila domov, sem se javila še na en oglas za neko testiranje sposobnosti pri eni firmi. (gre za tip dela, ki ne vem, če bi ga glih opravljala, a bom vseeno šla na test, me zanima, kaj zahtevajo, morda se pa ušunjam not) delala bi karkoli. itak se hitro in rada učim nove reči.
na poti domov sem kupila material za kuhanje. jutri me sicer ne bo doma cel dan, a vseeno fajn, da že imam material, da mi ni treba gledat v prazen hladilnik in čarati iz nič.
naš mesar je car. dec je zvečer skuhal taaako dobro klobasico. in sem še enkrat jedla. zdaj grem pa počasi spat. jutri vstanem omojbog ob 6. in cel dan lutam po svetu. fino, vsaj doma ne bom, ampak med ljudmi. že pogrešam kavč.

me res zanima, kako se bom počutila cel dan zunaj. termo zokne do kolena seveda imam. upam, da bodo čevlji zdržali.