Daaaaaaan!
Callath, kako je zdaj s kričanjem? Si že dobil tršo kožo?

Sveto sem prepričana, da ti je bolje. Ker tako krasno poletje, kot je bilo letošnje, ne more pustiti ljudi depresivnih, onemoglih. Za vročino še ne žalujem, je pa danes prvi dan po dooolgem času, da nisem 100% fit.
Pa začnimo z dobrimi novicami:
Diplomirala sem. Dva tedna sem se počutila odlično. Privoščila sem si s polno žlico. Počutila sem se svobodno. Vsemogočo. Vsak hip sem čakala, da dobim kak pozitiven odgovor na morje prošenj. Pa še niso ugotovili, kaka carica sem. Bojim se, da bo brezposelnost še trajala. Že čutim upad moči. Entuzijazma. (Včeraj še ne, ponoči pa me je začel boleti zob in nisem spala ne jedla. Pa travo sem kadila na enem žuru in me najbrž spet pegla. Tolikokrat sem že ugotovila, da blablabla..... Sem pa začela razmišljati, da bi nehala kaditi. Do zdaj nisem niti pomislila na to. Morda bom, morda ne bom. Nočem se na veliko o tem pogovarjat, ker mi je zoprno potem razlagati prijateljem, zakaj še vedno kadim. Ker sem nemočna, neumna.... Če neham s čiki, prav gotovo trava ne bo več moja skušnjava, ki kar pride od nekod, ko je najmanj treba.)
Zobozdravnik je res prijeten dečko. Zob se seveda komplicira, tisti zraven tudi, na drugi strani bo tudi akcija... In me je strah. Da se mi bo komplicirala anestezija (dobila sem jo že žnjkrat, a strah ostaja, da mi bo zateklo grlo in ne bom mogla dihat.... da dobim alergično reakcijo... u name it). Po posegu zobar čisto skrušen sede na stol, prav vidim, kako ga skrbi (ne maram ga videti takega, ker pridem tja z zadnjimi močmi in rabim njega, da mi vliva moč, čeprav zdaj, ko pišem, vidim, da nisem taka mila jera - vprašaje me to, pred ordinacijo.) Zelo je pozoren, nežen, natanćen, sočuten... a strah ostaja. Pred bolečino? Pred čim? Pred vsem, kot v starih časih? Da, bojim se, da spet prihaja moje sezonsko jamranje.
Da bi se pred tem zaščitila, sem si že nakopala delo: strokovni izpit. Imam vso literaturo, berem počasi, da dobim občutek, kaj to sploh je, ker se nameravam naučiti VSE. Upam, da bo energija trajala, nekaj, kar me drži v zagonu. Itak bi bila služba idealna rešitev.
Ooooooh, kako je fajn jamrat, se izprazniti. Da, še vedno delujejo ti zapiski očiščevalno. Se sama s seboj vse zmenim.
Grem poizkusit trik: kako jesti, da ti juha ne teče iz omrtvičene čeljusti.
Lep pozdrav vsem, ki ste tu.