Ku-Ku, pa sem tu

Za vse, ki ste prvič na forumu, še sveže prijavljeni. Tukaj lahko narediš prve korake, napišeš kaj o sebi, o tem, kar ti leži na duši, pozdraviš druge ...
Post Reply
SunshineGirl

Ku-Ku, pa sem tu

Post by SunshineGirl »

Pozdravljeni.

Super! Podpiram takšne forume, na katerih se lahko človek sproščeno razpiše, pove kaj lepega, kaj žalostnega, trmoglavega, vrtoglavega, bolečega, prijetnega... skratka pove o tem kje ga "tišči" in ... vse tisto kar mu leži na duši. Sama sem že bila na podobnih forumih in prav tu se najlažje razpišem in povem, kaj o sebi.

Veselim se tudi branja, pisanja in srečanja in druženja z vami. :)
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize

Re: Ku-Ku, pa sem tu

Post by Nevenka »

Lepo, Sunshinegirl, da ti je všeč naš forum. Vabim tebe in vse ostale, da napišete kaj, karkoli, kar vas teži, pa tudi kaj lepega, kaj za spodbudo drugim. Včasih težko najdemo človeka ki bi nas resnično poslušal in nam stal ob strani v težkih trenutkih... in temu je namenjen ta forum....da se pogovarjamo, odložimo breme, ki nas teži, in se podpiramo... In mogoče tu najdemo tudi prijatelje...
Metuljčica

Post by Metuljčica »

Pozdravček vsem. Vesela sem, da obstaja ta forum, da se lahko spodbujamo, izkašljamo in iščemo vedno boljše rešitve, kako se sospadadi z aktualnimi temami in da se trudimo biti to kar smo in še boljši.... Naj vam ratuje na vseh nivojih...
pestrna

Post by pestrna »

Tudi jaz pozdravljam novi psihološki forum. Naredimo si življenje kvalitetnejše!
baloncek05

Post by baloncek05 »

Sem prav vesela, da sem našla tole spletno stran, mi bo prav uporabna. Tudi sama sem imela panične napade, in vem kako hudo je. Se beremo, pišemo, rišemo.... ROFL in veliko smejmo, najboljše zdravilo za panične napade.
Mandala

Post by Mandala »

Pozdravček vsem!

Vaši mali skupinici se pridružujem tudi jaz. In ker vidim, da že od maja spančkate, bom vesela kakšne dobrodošlice. :) Torej je skrajni čas, da se zbudite od pomladno-poletno-jesenskega spanca in zaživite v december. Vključno z mano seveda.

:poljubček:
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize

Post by Nevenka »

Pozdravček tudi tebi, mandala, vesela sem, da sodeluješ na našem forumu :) . Upam in želim si, da bi tu našla podporo, če jo potrebuješ, in kakšnega novega prijatelja.

Dobrodošla in lep večer --<--@
Nevenka
Post Reply