Pohvalimo se!

Splošne razprave, debate ...
Post Reply
Calla

Pohvalimo se!

Post by Calla »

Velikokrat razmišljamo samo o rečeh, ki smo jih naredili narobe, tiste dobre pa kar nekako spregledamo, oz. jemljemo za samoumevne.. Zato odpiram temo, ki bo namenjena temu, da se pohvalimo: če smo naredili kak nov korak naprej, če smo kaj dobro opravili, če smo imeli dober dan - ali pa preprosto zato, ker smo fajn in ker vztrajamo!

No, jaz prva.. :)

Odpodila sem svojo tesnobico, ki me je danes zvečer kar naprej glodala (zadnje čase v obliki glavobola :jao ) in se zdaj počutim ful fajn!
:skace: :skace: :skace:
Metuljčica

Re: Pohvalimo se!

Post by Metuljčica »

Zdj že mesec dni in 14 dni hodim na sprehod vsaj eno uro, če se le da v gozd.Lep pozdravček vsem!!!!
joinmeinlife

Post by joinmeinlife »

Pohvalila bi se, ker sem preživela en tak ful težek dan, pa še vedno mislim, da "jazsemvredu" :sonček: :ljubezen: LOL
Calla

Post by Calla »

Opravila vozniški izpit!!!!

Če pomislim, kako mi je bilo težko na vožnjah, sem res res res vesela, da sem uspešno speljala glavno vožnjo..

:skace: :skace: :skace:
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize

Post by Nevenka »

Čestitam, Calla, to je res velik uspeh zate.... --<--@
Lepo praznuj, pa srečno vožnjo ti želim... :)
Calath

Post by Calath »

OOOOO, bravo Calla!! --<--@

Zdaj pa le uživaj v vožnji... :)
Metuljčica

Post by Metuljčica »

Jst se že 2 meseca in pol trudim z vsakodnevnimi sprehodi vsaj za 1 uro in delam prav tako dolgo tibetanske vaje pomlajevanja, prav ta teden sem prišla na 21 ponovitev, upam da bom tako vztrajala še naprej...lep pozdravček vsem...
DragonInside

Post by DragonInside »

Sprehodi v naravo pa zdaj počasi začenjam s tekom in plesom. :) Rekreacija se je izkazala za najbolljše zdravilo. :P
Mislim pa da veliko pomeni že to, da vztrajaš tudi v najhujših trenutkih in si sposoben videti sončne žarke kljub dežju...tam za oblaki daleč stran sonce vedno žari in z malo domišljije..no, ja, je vse možno. :pomezik:
--<--@
When you face the sun, the shadows always fall behind you. - Hellen Keller
Post Reply