slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
Prijateljstvo • Socialna fobija • Psihoterapija forum

Prijateljstvo

Socialna fobija, socialna anksioznost ...

Prijateljstvo

Odgovor Lechat pon. 19.feb.2018 22.18

Pozdravljen/a
nikoli nisem bila pretirano zgovorna, zato sem od nekdaj imela bolj malo prijateljev. :) Opazila sem, da sem tudi zelo custvena, kar mi na zalost cisto nic prav ne pride. No, ce bi morala sebe na kratko opisati, bi se opisala tako: tezko navezujem stike, zelo custvena, zelo veliko razmisljam, verjamem, da obstajajo iskreni, posteno in ljubeci ljudje, vendar se hkrati nekajkrat tedensko zjocem ob spoznanju, da je v resnici vecina temu ravno nasprotna. Zaradi vsega tega postajam zagrenjena. Navelicana sem robotiziranih ljudi. Ob njih se pocutim zelo osamljeno. Manjka mi pravi prijatelj. Ce se kdo cuti podobno, naj mi pise.
Lepo se imejte!
Lechat
 
Prispevkov: 1
Član od: pet. 12.jan.2018 14.22

Re: Prijateljstvo

Odgovor icecold91 čet. 3.maj.2018 18.22

Živjo.

Jaz imam socialno fobijo in generalizirano anksioznost. Sem mama dveh otrok in s težavo hodim ven v družbo. Rada bi vadila z ljudmi, ki imajo podobne strahove in bi jih skupaj premagali. Ljudje okoli mene se ne zavedajo, da me je strah. Raje se umaknem in pošljem koga drugega na sestanek. Rada bi se naučila biti samozavestna, ker tega nimam po deafultu.
Znak, da me je strah so tresoče roke in glas... Zato nikoli nisem javno nastopala, čeprav si tega želim. Zelo rada bi spoznala koga s podobnimi problemi, da bi si pomagala.
icecold91
 
Prispevkov: 1
Član od: čet. 3.maj.2018 18.13


Vrni se na Socialna fobija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 1 gost

cron