Moje današnje sanje:
Pridem delat v svojo bivšo službo. Moj bivši sodelavec, šef in prijatelj, še vedno dela tam, le da je degradiran. Lastniki podjetja več niso prejšnji, ampak je lastnik neko tajkunsko podjetje. Gledam situacijo in razmišljam, kako se za to firmo ne da delati s srcem, kot sem za prejšnjo. Prijatelj pove, da on ob sobotah ne dela, da ignorira pričakovanja. Razmišljam, da bom tudi jaz tako delal, minimalno, probleme pa bom ignoriral; situacija si kaj več ne zasluži. Hkrati mi je jasno, da jaz v to okolje več ne spadam, da sem ga že prerastel in da imam drugo, boljšo službo.
Prijatelj mi pove, da je popolnoma zaglavil. Veliko je downloadal in ni bil pozoren, da se je zakonodaja poostrila, našli so se pa tudi načini, kako nadzorovati piratski download. Dobil je kazen v višini 7 mio €. Sicer je znan po tem, da kdaj pa kdaj popolnoma mimo pihne in sicer zasluženo najebe, ampak tole je bilo pa res hudo. Sam sem začel računati, da je ta kazen nerealna. Če bi zdownload-dal en velik HD filmov in muzike, to nikakor ne bi moglo biti v tej vrednosti. Nato sem pri njem na obisku. Tretira me kot žensko in hoče z mano seksati (fuj ). To mu ( na srečo ) ne uspeva. Ni mi pa jasno, zakaj se sploh družim z njim.
Če ima kdo kak komentar na te sanje, ga bom vesel.