slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
Ne morem se podpisati • Razno • Psihoterapija forum

Ne morem se podpisati

Splošne razprave, debate ...

Ne morem se podpisati

Odgovor numlock čet. 18.sep.2014 8.29

Pozdravljeni!
Imam težavo, da se zelo težko podpišem. Ko se želim podpisati postavim pisalo na papir in 5 do 10 sekund ne morem potegniti prve črte, nato steče normalno. To se dogaja privat in v službi. Star sem 38 let, pred 8 leti sem imel krvavitev v možganih zardi česar sem dobil epi napade "grand male". Redno jemljem zdravila Keppra 500 in sedaj že 5 let nisem imel napada, težave s podpisovanjem pa se dogajajo zadnje leto. Kakšnih ostalih težav nimam. Živim zdravo, polno življenje, s partnerko nimam težav, v službi so težave tako kot pri vsakem, vse je OK. Z nevrologom še nisem imel možnosti govoriti o tem, a ga bom povprašal, ko bom imel pregled.
Vaše strokovnjake bi povprašal kaj mislijo, kaj se dogaja. Hvala za vaše odgovore!

lp
S
numlock

Član od: čet. 18.sep.2014 8.08

Re: Ne morem se podpisati

Odgovor Nevenka sob. 20.sep.2014 22.08

Pozdravljeni, težko je samo na osnovi napisanega kar koli svetovati ali zaključiti. Najprej je potrebno izključiti možne organske vzroke, šele nato lahko ugotavljamo, če gre za psihično težavo. Včasih se nekateri ljudje težko podpišejo pred drugimi, ker imajo občutek, da jih vsi gledajo, ampak vi pravite, da imate s tem težave tako v službi kot doma. Naj torej najprej pove svoje mnenje nevrolog.

Vse dobro vam želim:-)
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize

Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana

Vrni se na Razno

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 1 gost