Pozdravljeni!
Pred 1.5 letom je v moje življenje po 20 letih prisel moski moja simpatija iz srednje-solskih dni. Priznam bila sem priznam bila sem presenecena, ker sem v tem času ga imela vedno nekje v mislih. Kako je? Kje źivi, itd.?
Napisal mi je da se je zelo pogrešajoče spomnil name, ker me ni nikoli pozabil, in me je izgubil takrat ker je bil blesav tako je sam napisal. In da je hotel navezati stike ponovno z mano, če se jaz strinjam. On je bil takrat še skupaj z ženo. Zdaj baje ni več, je sredi ločitve. Midva sva si vedno bolj zacela pisati in se pogovarjati. Zato so moja čustva do njega bila vse večja. Zaljubila se sem v njega. Ni lepo, ker imam partnerja ampak nisem srečna več. Ni vse kot bi moralo biti. Z tem moskim pa sem začutila da me ima res rad, tako mi je govoril in pisal. Da me pogreša, obožuje, in še veliko drugih besed. Da mu prija ko se z mano pogovarja. Menila se sva o njegovi bivši ženi. Kako je postala do njega kako naj povem ne prijazna..Nebi smel videti hcerkic. Velikokrat mi je rekel kako ju popogresa. Jaz sem mu rekla da sem za njega tukaj, ker mi ni vseeno za njega. Tudi on je meni ko me je objel rekel vedno bom tukaj zate. Videla se sva vsega skupaj 3 krat. Malo sva časovno oddaljena . Nato sem pričela opazati da on res ni vredu. Ker ga bivša spravljala ob źivce. Zmes si nisva pisala. Sem ga pustila na miru. Nato je spet pisal. Da mu žal. Dala sem mu vedeti da imam tudi jaz čustva do njega in da naj tega ne dela , da se ne norčuje iz mene. Zdaj pa je že 3 tedne odkar me je v preko videa povedal. Da ga naj zaenkrat pustim ker je čustveno na dnu zaradi tega kar mu počne bivša. Naj omenim, malo pred tem sem jaz njemu rekla da se jaz lahko umaknem od nega, ampak je rekel da ne..da noče tega da bo vse ok..samo ni vredu. No da nadaljujem od prej. Da se bori tam sam s sabo. V sluźbi je kar ok, ko pa izven pa kot da je drugi človek. Da se mora najti je rekel. Da vse kar mi je povedal je mislil res, in da me noče izkoriščati. Da me pogreša in vse ampak zaenrat ne more, in da sem daleč od njega in da to tak ne gre. Blokiral me je vseposodi. Do njega sploh ne morem..sem pa preko drugega profila mi pisala da mi naj javi če je sploh še źiv. Odgovor: sem..in to je bilo to..najbolj me boli to da me vseposodi blokiral. Jaz mu pisala nebi če je izrazil željo kot jo je..Je moźno da mu je tako hudo zaradi ločitve? Je prišlo vse za njim? Nevem kaj si naj mislim? Ni pravega zakljucka bilo med nam. In to tako boli..da cele dneve imam samo njega v mislih. Je našel mogoće drugo tam kjer źivi? Kak je rekel da noče slišati o źenskah en čas ne..Res me je razočaral. Glede na vse kar je bilo med nama si ne zaslužim boljse razlage. Jaz sem vsak dan slabe volje. Rada bi pozabila ampak ne morem..Zakaj mi je dovolil da se zaljubim če je vede da čustveno ni vredu. In da nisem jaz kriva. Je povedal..Prosim za nek nasvet. In prosim ne me kriviti ker sem se zaljubila v druge.