slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
Partnerska terapija • Ljubezen, partnerski odnosi • Psihoterapija forum

Partnerska terapija

Partnerska terapija

Odgovor lendav sr. 6.jan.2021 22.36

Pozdravljeni,

Potrebovala bi priporočilo za partnersko svetovanje.
S partnerjem sva bila skupaj nekaj let in se razsla zaradi tezav, ki jih nisva uspela resiti. Slo je za ponavljajoce konflikte o istih stvareh, so pa bili kar hudi.
Sama sem od nekdaj bolj anksiozne narave, pred časom sem trpela tudi zaradi nespečnosti, občasno imam ekstrasistole (aritmije srca), moje reakcije pa so včasih tudi "nekoliko" pretirane glede na resnost situacije. Večinoma si znam pomagati sama, zaenkrat.
No, pomoč pa bi potrebovala glede priporočil za partnersko svetovanje. Moj bivši/zdajšnji fant je meni zelo draga oseba in skupaj sva preživela res marsikaj. Zveza je trajala dobre 3 leta, ker pa sva imela nemalo zelo hudih konfliktov, sva se na koncu vseeno razšla. Težav nisva uspela rešiti, ker kot že rečeno, jaz sem zelo zaskrbljena oseba, rabim veliko pogovora, pozornosti, on pa je bolj introvertiran tip človeka, ki se ustraši vsakega konflikta. Karkoli sva poskusila, nama ni šlo. Po razhodu sva se tudi odselila en od drugega in sva zdaj vsak v svojem stanovanju.
Potem sva bila narazen pol leta (ravno zdaj, v času covida) in razvila res lepo, zaupno prijateljstvo. Spremembe pri obeh so prav očitne in izgleda, da se imava še vedno rada, zato sva se odločila poskusiti znova.
Ker nočeva ponavljati napak iz prve zveze, bi potrebovala osebo s profesionalnim znanjem, ki bi nama prisluhnila, ovrednotila tiste napake od prej, in z nama delala, da preseževa bojazni, strahove, napačne vzorce. Tudi partner je zelo zainteresiran, ampak kot rečeno, sama vstopam v vse skupaj z nekaj dvoma, ker sva tako različna. Mislim pa, da bi z dobro pomočjo znala imeti res lep odnos.

Iščeva online svetovanje, pričela bi čimprej. Na vaši strani vidim, da izvajate tudi partnersko terapijo. Bi bili vi primerni za naju oziroma lahko koga priporočite?

Hvala lepa!
lendav
 
Prispevkov: 1
Član od: tor. 5.jan.2021 16.14

Re: Partnerska terapija

Odgovor Nevenka sob. 9.jan.2021 14.04

Pozdravljeni,

glede partnerske terapije me lahko kontaktirate na mail: breznik.nevenka@gmail.com ali na tel: 041 635 530. Možna je online partnerska terapija.

Lep dan
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize
 
Prispevkov: 671
Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana


Vrni se na Ljubezen, partnerski odnosi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov