slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
Izkušene punce... občutljiva/žgečkljiva muca • Spolnost - seks • Psihoterapija forum

Izkušene punce... občutljiva/žgečkljiva muca

Izkušene punce... občutljiva/žgečkljiva muca

Odgovor phenomeno ned. 19.maj.2019 17.43

Pozdravljeni,

sem 26 letnik v resnem razmerju s 3 leta starejšo punco. Skupaj sva že dobre 3 leta, živiva skupaj, zaljubljena. V glavnem ni da ni, dokler ne pride do seksa.

Punca je super, mi da seksat, kadar se mi zahoče seveda ko sva doma. Imam pa problem, da meni ni dovolj da se izpraznim in sem srečen. Hočem bolj passionate seks, mogoče malo več predigre in zato se trudim, da bi jo oralno, božal muco, lizal igral okoli nje in tako naprej... problem pa je, da njo vse to žgečka. Dotikanje, lizanje muce in nipeljčkov češ da je občutljivo. Ne razumem kako čuti. Razumem, da so roke mogoče pregrobe za take dotike ampak jezik, kaj je lahko bolj nežno kot jezik. So kakšne tehnike, da pomagam zmanjšati žgečkljivost ali pa je to neizogibno rad bi ji lizal do vrhunca ma mi nikoli ne dovoli ker ne zdrži te žgečkljivosti. Hoče samo da ji ga dam not in seksava.

Seks je drugače super, imava nekako isti tajming vrhunca, saj se izpraznim, ampak mi je 10 minutk pre malo da se kako bi rekel, čustveno potešim. Jaz bi v postelji pol ure, da jo obdelujem, pripeljem skoraj do vrhuca in neham z oralnim in nadaljujem s penisom, da zadevo popestrim.
phenomeno
 
Prispevkov: 2
Član od: ned. 19.maj.2019 17.38

Re: Izkušene punce... občutljiva/žgečkljiva muca

Odgovor Nevenka čet. 23.maj.2019 12.39

Pozdravljen,

Spolnost je lepa stvar, namenjena temu, da oba partnerja v njej uživata. Kot kaže sta v tem, kaj bi si v spolnosti želela, precej različna. Težko je reči, zakaj si vaša punca ne želi preveč božanja in dotikanja, vsekakor se bi bilo dobro o tem malo pogovarjati. Morda ji je včasih odveč že sama spolnost, pa si želi samo, da je čim prej konec, vi pa si nasprotno želite, da bi vse skupaj dlje trajalo. V tem primeru se zna zgoditi, da se bo z vašim trudom in siljenjem v razne predigre, v njej prebudil odpor. Lahko pa gre samo za to, da vaši punci nekaj ne paše na način, kot bi hoteli vi. Spolnost je pač namenjena temu, da oba uživata in to na način, s katerim se strinjata oba.

Vsekakor bi bilo dobro, da se enkrat, ne pred spolnim odnosom ali po njem, temveč enkrat vmes, ko sta oba dobre volje, malo več o tem pogovorita. Kaj si želi ona, ali so ji vaše potrebe in želje preveč, morda tudi odveč. Ali sploh da ona kdaj pobudo za začetek odnosa, ali vedno vi? Ali se ji je težko pogovarjati o tem, kaj točno si želi?

Skratka mislim, da ne gre za to, da morate iznajti nove tehnike, ampak se bolj osredotočiti nanjo in na njene želje, čustva in potrebe, pa tudi ne samo na kako ampak tudi kdaj je čas, ko si vsega tega želi tudi ona. Včasih je spolnosti za enega izmed partnerjev v odnosu preveč in si potem čeprav privoli v spolnost želi samo še to, da bi bilo čim prej vsega konec.

Vse dobro
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize
 
Prispevkov: 664
Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana

Re: Izkušene punce... občutljiva/žgečkljiva muca

Odgovor phenomeno čet. 23.maj.2019 16.30

Hvala....

tudi za odgovore ki jih nisem vprašal.

Ker ste že omenili, ali sploh kdaj da ona pobuda za začetek. Zaradi tega ker je pobuda v 95% primerih iz moje strani, želim vpeljati kaj novega, da ji bo res zelo všeč in da ona poda pobudo, če bi.
Večkrat sva se že pogovarjala in ja, je sramežljiva ko pride do take teme ampak, kadar jo vprašam, če lahko karkoli nardim, karkoli spremenim in vedno mi reče da ji je tako najboljše.

LP
phenomeno
 
Prispevkov: 2
Član od: ned. 19.maj.2019 17.38


Vrni se na Spolnost - seks

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov