slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
Resnicno konec !!! • Ljubezen, partnerski odnosi • Psihoterapija forum

Resnicno konec !!!

Resnicno konec !!!

Odgovor Pikica111 pon. 5.nov.2018 12.34

Živjo

Imam problem z mojim fantom s katerim sem bila 11 mesecov se je cez noc vse spremenilo .
Se dan pred tem prepiru je bilo vse super vec kot super zato me je naslednji dan se tok bolj sokiralo.
Ta prepir se je zacel ker je rekel da vedno dajem mu izgovore da je cakal ce se bo v 3 mesecih spremenilo in je rekel zdaj pa imam dovolj .
Se danes ne morem verjeti zjutraj se rekel “jok kok me ti srecnega delas “ zvecer vse crazyyyy ta prepir je bil par ur in se koncal da je rekel “konec je nebi te rad izgubil vendar zate so nekatere stvari bolj pomemben not jaz” (kar ni res vedno sem delala da je bil srecen ) v 1 min me je odstranil od socialnih omrezjih samo stevilko mojo ni blokiral. Kar me je to se bolj prizadelo saj kako lahko brez slabe vesti v 11 mesecih od kdar sva bila skupaj naredi to.
V tem casu od kar sva bila skupaj je ze 2 zelel prostor tko da nisva govorila po par dni , zdej mi je pa prvic rekel konec ne + zbrisal iz socialnih omrezjih. Seveda mi je hudo rada sem ga imela bil je moj fant res nekaj posebnega, zdaj mineva ze 6 dni od kar nisva nic komunicirala .
Po eni strani si zelim da bi me kontektiral po drugi strani si govorim -preboli pojdi naprej ker je res konec vendar sva koncala tako je bila na njegovi strani cutiti jezo na mene + da sem mu unicila ego .

Kaksno je pa vase misljenje je res KONEC ali rabi cas da razmisli o vsem ?
Pikica111
 
Prispevkov: 2
Član od: pon. 5.nov.2018 12.32

Re: Resnicno konec !!!

Odgovor Nevenka pon. 5.nov.2018 13.04

Pozdravljena,

težko vam odgovorim na vprašanje, ali je res konec. Vsekakor potrebuje čas, da v miru razmisli, kaj se je zgodilo in kako naprej. Verjetno ni smiselno drezati vanj. Če se zaradi prepira počutite krivo in mislite, da bi bilo potrebno še kaj razčistiti, je mogoče smiselno, da se opravičite, poveste, mu mogoče napišete, da vam je bil vedno pomemben... Pomembno je, kako to naredite, nikakor ne z obtoževanjem, ampak samo na odrasel asertiven način. Npr: "Žal mi je da se je to zgodilo in da si razumel, da so mi nekatere stvari pomembnejše od tebe. Mogoče sem res dajala tak vtis, vendar ni tako. Vedno si mi bil pomemben, morda ti samo nisem znala pokazati na pravi način..."

In potem mu prepustite, da se odloči. Ne veste, kaj se bo zgodilo, možno je vse. Vem, da vas je strah, vem, da vam je težko in se počutite nemočno. Včasih pomaga, če v takih trenutkih razmislite o spremembah v svojem življenju. Kaj bi lahko spremenili, česa novega bi se lahko lotili, kam bi se lahko vključili. Ne morete samo čakati, fantova odločitev ni v vaših rokah, vaše življenje pa je. Tudi če se vaša zveza konča, to ne pomeni konca sveta. Je pa obenem dobro tudi razmišljati o tem, kaj ste vi delali narobe v odnosu, kako bi lahko na določene stvari reagirala drugače... S komerkoli že boste, boste sebe in svoje vzorce vedno nosili s seboj, zato je dobro kaj narediti tudi na tem.

Vse dobro vam želim
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize
 
Prispevkov: 607
Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana


Vrni se na Ljubezen, partnerski odnosi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov

cron