slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
PAROXAT in ORGAZEM • Spolnost - seks • Psihoterapija forum

PAROXAT in ORGAZEM

PAROXAT in ORGAZEM

Odgovor LLAVKK pet. 1.feb.2013 19.13

Pozdravljeni vsi skupaj!


Sem prvič tukaj na vašem forumu, pa sem se odločila, da se tudi jaz vam malo pridružim, ker rabim kakšen nasvet.

Paroxat jemljem že 2 meseca zaradi PANIČNE MOTNJE. Mi full pomaga, sam me nič več ne tišči tesnoba in veliko STRAHU pred komerkoli.
Sem pa ugotovila, da odkar sem začela jesti paroxat tablete, sploh nikoli (zdaj) ne doživim orgazma pri spolnem odnosu z mojem partnerjem, ki sva skupaj že 10 let. Vzburim se, to je super, a do konca pa zdaj sploh ne pridem (prej sem skos, dokler nisem začela jesti teh tablet). Pa moj partner je full potrpežljiv, da bi jaz najprej dobila orgazem in potem šele on. In to kar traja in traja, tako da na koncu že obupam jaz.

A je imel oz. ima kdo iste probleme? A bi mogla iti do svoje osebne zdravnice, da mi zamenja kateri drugi antidepresiv? Ker svojega psihiatra nimam? Sem pa šla enkrat k psihiatru na začetku, ko se je to začelo na urgentno, da me je takoj sprejel.

Lp
LLAVKK
 
Prispevkov: 1
Član od: pon. 14.jan.2013 13.51

Re: PAROXAT in ORGAZEM

Odgovor Nevenka pet. 1.feb.2013 20.17

Pozdravljena LLAVKK, na našem forumu. To, kar se ti dogaja, je pri antidepresivih precej običajen pojav, včasih pa ga zasledimo tudi ob uporabi nekaterih pomirjeval. Zelo redki antidepresivi ne vplivajo na kvaliteto spolnosti, pa naj gre za doživljanje orgazma ali samo željo po spolnosti. Tisti, ki na to ne vplivajo (npr. Wellbutrin), pa lahko povečujejo socialno anksioznost. Tvoja osebna zdravnica ti vseh antidepresivov ne more napisati, zato je bolje, da se oglasiš pri psihiatru in se tam pozanimaš, kaj bi bilo najbolj primerno zate. Lahko pa se seveda zgodi, da boš morala zamenjati kar nekaj zdravil preden najdeš nekaj, kar ti bo odgovarjalo.

Lep večer
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize
 
Prispevkov: 703
Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana

Re: PAROXAT in ORGAZEM

Odgovor maligogi pon. 23.apr.2018 15.38

Pozdravljena.

Tudi meni se je zgodilo enako. Sicer sem moski. Nikakor nisem mogel zakljucit, da bi prisel do vrhunca. Ko pa sem, pa je bil to najbolj brezcuten , tehnicni orgazem nasploh. Žena se sicer ni pritoževala:), meni pa ni bilo prijetno, ker nisem sploh kaj dosti cutil. Ocitno zdravilo deluje, da izklaplja dolocene obcutke.
lp
maligogi
 
Prispevkov: 2
Član od: pon. 23.apr.2018 15.19


Vrni se na Spolnost - seks

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov