slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
Kako jo odriniti iz glave oz. kako? • Ljubezen, partnerski odnosi • Psihoterapija forum

Kako jo odriniti iz glave oz. kako?

Kako jo odriniti iz glave oz. kako?

Odgovor Aljaž čet. 19.apr.2018 19.47

Pozdravljeni,
imam 15 let in sem že celo osnovno šolo zaljubljen v eno punco, prav zares že vsa ta leta vsak dan in noč mislim le na njo in njen prečudoviti obraz prav nikoli mi ne gre iz glave, na njo mislim zjutraj, v šilo, po šoli in ko grem spat. Nekega dne se je zgodilo (njen brat je moj najboljši prijatelj) da sem šel k njenemu bratu da bi začela simenarsko za bio. Ko sva končala sma šla gledati filme ki sem jih prinesel seboj. Nato je prišla ona, po prvem filmu (imel sem 3 po 2h) sem naštimal drug film (grozljivka). Ko se videl da jo je strah sem ji ponudil roko in kar takoj jo je zgrabila. Po nekem času sem dal roko v zrak da bi se razteknu in se je kar ulegla mi v naročje (držal sem jo kot v objemu) glavo je naslonila name in jaz svojo na njeno. Ni nič rekla ali mignala, bila je kot sproščena. Od tedaj na jno mislim še bolj in bolj popolnoma vsak dan. A ko sem jo nekaj tednov vprašal če bi bila moja punca mi je odgovorila da ima fanta. Od tedaj vsak dan mislim kako naprej, kako jo pozabiti, kako jo vsaj za 1 dan spraviti iz glave... saj ji nočem biti nadležen, vsak dan se vprašam zakaj sem dobil lažno upanje...pa se ne morem sprijazniti da odgovora nikoli ne bom dobil. Lepo prosim vse vas kako naj si pomagam, hobiji, učenje, dela nič ne zgleda da bi mi pomagalo.
Aljaž
 
Prispevkov: 2
Član od: čet. 19.apr.2018 19.45

Re: Kako jo odriniti iz glave oz. kako?

Odgovor Nevenka pon. 23.apr.2018 11.59

Pozdravljen, Aljaž,

najbrž ti s tole neuslišano ljubeznijo res ni lahko, take stvari lahko zelo bolijo. Nič nisi napisal o tem, če je to dekle tvoja sošolka oz. če jo videvaš tudi v šoli. Glede na to, da si glede na tvojo starost zdaj že čisto a koncu OŠ in te čaka srednja šola, bi se v tem primeru srečevanje z njo zelo zmanjšalo ali pa ga celo ne bi bilo več. In šele takrat bi šlo verjetno počasi na bolje. Taka stvar vedno mine, nekaj časa traja, ampak počasi se umiri, tebi pa ni več jasno, kako si kdaj lahko sanjaril o tem dekletu. Rabiš se družiti in to čim več, spoznavati nove punce, pa čeprav boš na začetku vsako primerjal z njo. Tudi hobiji so fajn, še najbolje pa je, da se lotiš povsem novih stvari, takih, ki se jih nisi še nikoli. Bolj ko bo neka dejavnost zanimiva in nova, bolj te bo popeljala proč od misli na neuslišano zaljubljenost.

Zdaj veš, da ima dekle fanta in da trenutno ni možnosti za kaj več, tako da greš lahko naprej. Do sedaj si se ves čas oklepal upanja, da bosta skupaj, zato se je tudi toliko časa vleklo. Res je čas, da se preusmeriš drugam in verjetno bo šlo najhitreje tako, da začneš spoznavati druge, pa čeprav bodo nekaj časa morda samo prijateljice.

Vso srečo ti želim
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize
 
Prispevkov: 703
Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana

Re: Kako jo odriniti iz glave oz. kako?

Odgovor Aljaž pon. 23.apr.2018 12.54

Se izredno zahvaljujem za vaš čas, ki ste ga vložili v ta odgovor. Se pa tudi opravičujem de nisem omanjal, da moja sošolka je. Od tistega dne sem začel brati in ugotovil ta me ta lahko v velikih situacijah kar odreši vseh srbi.

Se ponovno izredno zahvaljujem za vaš odgovor in vam želim lep dan,
Hvala.

Aljaž
Aljaž
 
Prispevkov: 2
Član od: čet. 19.apr.2018 19.45


Vrni se na Ljubezen, partnerski odnosi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov

cron