slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
Strah in nespanje • Za nove na forumu • Psihoterapija forum

Strah in nespanje

Za vse, ki ste prvič na forumu, še sveže prijavljeni. Tukaj lahko narediš prve korake, napišeš kaj o sebi, o tem, kar ti leži na duši, pozdraviš druge ...

Strah in nespanje

Odgovor Faded pon. 2.apr.2018 17.47

Pozdravljeni,

v zadnjem mesecu doživljam težke trenutke in sicer meni ter moji družini grozi sestrin bivši partner. Imamo skoraj vsakodnevno srečevanje s policisti, saj nam ta bivši partner grozi, nadleguje preko telefon itd, da ne moremo več normalno živet. Žal je zakon takšen da dokler fizično res nekoga ne poškoduje oz. ubije ne gre v zapor. Do takrat pa lahko trpimo psihični teror tako jaz kot ostali člani družine. Največji problem se pojavi ponoči, ko želimo iti spat ampak zaradi njegovih groženj ne moremo spati, saj se bojimo da bo prišel, vlomil in nas ubil. Prosila bi za kakršno koli pomoč, nasvet, kako se umirit in spati normalno v takšni situaciji...Kako se soočiti s tem, da ti nekdo grozi da te bo ubil? Če ima kdo kakšne izkušnje s tem..

Lp
Faded
 
Prispevkov: 1
Član od: pon. 2.apr.2018 17.38

Re: Strah in nespanje

Odgovor ljubljana10 tor. 9.apr.2019 18.59

Spoštovana, vaša edina možnost je priskrbeti dobrega odvetnika, ki bi sprožil učinkovit pravni postopek glede vašega problema. Videli boste kako se to da lepo urediti.
lp
ljubljana10
 
Prispevkov: 2
Član od: tor. 9.apr.2019 18.06


Vrni se na Za nove na forumu

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov