slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
iščem zagnano študentko psihoterapije za pomoč • Za nove na forumu • Psihoterapija forum

iščem zagnano študentko psihoterapije za pomoč

Za vse, ki ste prvič na forumu, še sveže prijavljeni. Tukaj lahko narediš prve korake, napišeš kaj o sebi, o tem, kar ti leži na duši, pozdraviš druge ...

iščem zagnano študentko psihoterapije za pomoč

Odgovor terena sr. 6.sep.2017 14.21

Pozdravljena :)

Že tri leta nazaj sem mislila, da so se moje travme z bulimijo prenehale. Bila je trnava pot, vse kar me je rešilo je bila moja zdrava kmečka pamet in loads of self-help books s katerimi sem pogledala v svoje otroštvo in prepoznala mnogo stvari. Ko sem začela gledati v otroštvo se je šele začelo. V vmesnem obdobju sem se uspela odseliti, postaviti na noge svoje podjetje in delati z otroci.

Sedaj sem znotraj sebe zaznala nerazrešen odnos s svojim očetom zaradi česar nikakor ne more v moje življenje priti moški, ki je na mestu. Tako so ob branju knjige Father Therapy, Doreen Virtue, prišla na dan potlačena čustva in ponovno prenajedanje. Se zavedam, da moram odpustiti sebi, a znotraj mene odmeva občutek žalosti in nepoceljenega notranjega otroka. Tokrat sem se odločila najti pomoč, nekoga, ki je čuten in prisoten, iščem nekoga, ki bo z menoj raziskoval in ne vse veda, predvsem nekoga, ki bo tam zame s srcem enkrat tedensko med tem ko bom ob preostalih dneh procesirala in brala to knjigo. Potrebujem nekoga, ki bo z menoj šel to pot, nekoga ki je vreden zaupanja. Če čutiš, da si z menoj pripravljena iti to pot in mi pomagati skozi to stisko, ki si jo neizmerno želim premostiti, te z veseljem sprejmem v svoje življenje. Če želiš, lahko narediš na to temo tudi diplomsko nalogo. Tema bi lahko bila čustveno odstoni starši, toliko že vem. :)

Kakorkoli, zakaj študentko? Ker si želim nekoga, ki je zagnan in nekoga, ki ga lahko plačam. Cena 50€ je zame previsoka na dolgi rok, vsi pa vemo, kako potrebno je imeti terapijo dlje kot mesec ali dva. Za ceno se torej dogovorimo. Sama nimam točne ideje in zaupam, da se bo uredilo, da bomo vsi zadovoljni.

Skozi to knjgo se priporoča, da najdemo nekoga, ki nam bo pomagal. Sama sprva tega nisem želela, a vidim da je to nadvse potrebno preden se ne zavrtim v istem krogu. Težko sem premagala strah in zbrala pogum, da sem si priznala, da ponovno potrebujem pomoč.

O meni: Sem 28 letna ženska, ki verjame v duhovni svet ter svet energij. Sama izvajam meditacije in jogo ter se osredotočam v življenju nase. Do notranjega miru me loči razreševanje te komponente. Če začutiš, da si tista, katera si želi biti ob meni, ko bom spoznavala resnico in se soočala s svojimi pravi občutenji, me prosim kontaktiraj.

V veri, da najdem pravo osebo <3

z ljubeznijo

RR.
terena
 
Prispevkov: 3
Član od: sr. 6.sep.2017 13.35

Re: iščem zagnano študentko psihoterapije za pomoč

Odgovor Libra tor. 19.jun.2018 9.06

Pozdravljena, RR. :)

Najprej bi ti rada izrekla priznanje - niso vsi dovolj močni, da si dovolijo vpogled v svojo preteklost in še težje - v kritičen pogled na odnose, ki nam pomenijo največ. Čutim te, v boleči praznini, ki jo čutiš, ko pomisliš na mlajšo sebe in na še danes nezaceljeno rano v prsih. Pogumna si, in odlično ti gre.

Ko gre za odpuščanje, gre za velik in izredno težek proces, ki žal ne deluje po principu "če rečem, da želim oprostiti, oprostim", ker vendar ostane grenak priokus nedokončanosti, in se telo kar ne čuti pomirjeno, ker je rana, ki so nam jo zadali včasih tako globoka in boleča, da si rečemo, da lahko nekatere stvari oprosti le Bog. Odpusti si, da moraš sebi odpustiti, ker do očeta najbrž čutiš zamero, jezo (vsaj tako sem to začutila jaz). Morda ni znal (in še ne zna) bolje. Morda je bil tudi sam nekoč davno tako globoko ranjen, da je nekaj v njem umrlo, pa ni nikdar zbral dovolj poguma, da bi šel po poti, ki se je lotevaš ti - po poti zdravljenja. Morda se z očetom srečujeta prav v tej boleči praznini. Ne poznam situacije, ne poznam tvojih odnosov, pišem po trenutnih čutenjih in navdihu.

Upam, da si v tem času našla, kar si iskala - nekoga, ki te posluša, sliši, čuti, sprejema.
Dobro ti gre. Verjemi vase. :pomezik:

Ko boš pomirjena s sabo, se bodo počasi začeli rahljati tudi vozli v drugih odnosih (do hrane, moških, staršev ...).

Z najlepšimi željami,
M.
Libra
 
Prispevkov: 2
Član od: tor. 19.jun.2018 8.33


Vrni se na Za nove na forumu

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov

cron