slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
IZGUBLJENA ČUSTVA DO MOŽA • Ljubezen, partnerski odnosi • Psihoterapija forum

IZGUBLJENA ČUSTVA DO MOŽA

Re: IZGUBLJENA ČUSTVA DO MOŽA

Odgovor Nevenka čet. 22.sep.2016 7.13

Pozdravljeni, za tale vaš problem prav gotovo ne bo dovolj nasvet preko foruma, jaz mislim, da je čas, da udarite po mizi in se odločite za spremembo v vašem življenju. In prva pot je prav gotovo psihoterapija, morda tudi kombinacija z antidepresivi, glede na to, da razmišljate tudi o tem, da imate vsega dovolj.

Na to zadnje razmišljanje bi vam postavila vprašanje: "Ali imate dovolj življenja ali takega življenja?" Verjetno bo odgovor, da "takega življenja" in v tem primeru je potrebno prevzeti odgovornost za to, da vztrajate v "takem življenju", ko pa niste usodno bolni in je vaš problem rešljiv.

Drugo vprašanje pa je, ali vas partner resnično ljubi. Fizično nasilje in laganje pač ni odraz ljubezni in verjetno imata oba enak problem: odvisnost od odnosa. Nihče od vaju ne čuti ljubezni, ampak samo paniko ob misli, da bi šla narazen.

Kakorkoli, NUJNO potrebujete delo na sebi v obliki psihoterapije in verjetno v tem trenutku tudi zdravila, da se izkopljete iz najhujše črnogledosti in vrtenja v enem in istem krogu.

Vse dobro vam želim --<--@
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize
 
Prispevkov: 703
Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana

Prejšnja

Vrni se na Ljubezen, partnerski odnosi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov

cron