slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
Nasilje nad sinom • Odnosi v družini • Psihoterapija forum

Nasilje nad sinom

Zlorabe (psihične, fizične, spolne), izguba bližnjega -
proces žalovanja ...

Nasilje nad sinom

Odgovor gregoor ned. 24.avg.2014 16.31

Pozdravljeni,
moja zgodba se prične nekako takole;
pred približno tremi leti se je zgodilo,splet okoliščin je botroval temu,da sem sina,takrat je bil star približno 6 let,večkrat udaril.
Takrat smo živeli pri ženinih (zdaj bivši ženi) starših,skupaj v skupnem gospodinjstvu 7 let,in stalno je bilo napeto in nevzdržno,pa šikaniranje in nagajanje.Kakor koli,ni in ni šlo,le na začetku,mogoče 2,3 leta je bilo kar ok,saj sva z bivšo ženo "potrpela" vse...in bila tiho..
Obsedenost tasta z nadzorom nad nami je presegla vse meje...ni se dalo več.
Takrat sem tudi delal ponoči,ko sem prišel domov,enostavno ni bilo miru,ni se dalo spati,tako da sem bil primoram spati s čepki v ušesih,če sem se želel naspati.
Bil sem zaradi vsega zelo napet,in ko je sin kako lumparijo napravil,sem ga udaril po ritki.To se je zgodilo približno pet,šestkrat.Počasi se je najin odnos začel oddaljevati,vedno bolj me je sovražil,se me bal...Bivša žena je z njim spala v njegovi sobi,saj se je bal,da bom prišel ponoči in ga spet tepel...
Zadeva je prišla na dan v šoli.Sledila je prijava na Csd,od tam na Policijo in sodišče.Dobil sem leto dni zapora s preizkusno dobo dveh let,in varstvenim nadzorom.
Z bivšo ženo sva se razšla,sva ločena,ona še vedno živi pri njenih starših,jaz na drugem naslovu.Ker je brez službe,ne more it od tam proč.Plačujem preživnino,vsak mesec.
Hodim tudi k psihologinji in psihiatrinji enkrat mesečno.
Sina nisem videl že več kot leto dni.Noče me videt in ne slišat.S psihologinjo in csd jem,smo se dogovorili,da poizkušamo z takimi malenkostimi se poskusit približat in vzpostavit spet nek odnos.Tako da mu za recimo rojstni dan,konec šole...pošljem kakšno malenkost,vendar ostane vse pri molku,ni odziva.
Star je 9 let,priden v šoli.
Zelo mi je žal in hudo kar sem storil.Rad bi popravil to veliko napako,da bi počasi imela spet en lep odnos,kakor sva ga imela pred tistimi udarci.
Sam nevem,kako se mu približat.Rad bi se mu tudi iskreno opravičil za moja dejanja.

Za vsako mnenje,komentar,nasvet...bom hvaležen.


lp greg
gregoor
 
Prispevkov: 2
Član od: ned. 24.avg.2014 11.25

Vrni se na Odnosi v družini

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov

cron