slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
zasvojenost z odnosi • Odvisnosti - zasvojenosti • Psihoterapija forum

zasvojenost z odnosi

Nekemične odvisnosti (od odnosov, spolnosti, pornografije, iger na srečo, interneta ...), alkohol - alkoholizem, droge - mamila, nikotin - kajenje ...

Re: zasvojenost z odnosi

Odgovor depresivna sob. 15.feb.2014 20.22

Menim, da smo tukaj Slovenci prvaki, kot je nekdaj nekdo dejal "avstriski hlapci", vsak dan materialno bolj bogati, a čustveno in življensko bolj revni. In po vseh debatah, forumih in razpravah se sprašujem, če ima danes partnersvo sploh smisel, saj se po večini vsa končajo na enak način - v iskanju nekaj več.

Lp
Anton
Tole je napisal anton...

ja veste jaz sem živela v tujini in točno tam ni več čustev ni več vrednot... samo denar denar... sveta vladar... prišla sem sem v iskanju ljubezni a sem našla partnerja ki me je tepel in ga tudi zapustila... za pravo ljubezen bi storila VSE a je žal ne najdem. vem pa da je tu vzrok ker premalo cenim sebe in se ne maram. slab odnos sama s sabo... tako da g. anton smo ženske ki CENIMO ljubezen... zato sem tudi jaz previdna pri partnerjih... skrbno raziščem njegovo preteklost in če ni imel kake nesreče v ljubezni če mu je vse bilo dano in servirano se nočem niti vezat s takem parterjem... ja še vedno sem samska kljub temu da mi bo 40 let... in nikoli ne bom imela otrok ker jih ne morem meti.. in še vedno sem v iskanju ljubezni in odvisna od odnosov.. a za nič na svetu ne bi prevarala partnerja... samo najdaljša zveza mi je bila 4 leta... tako da ja verjamem da si po 20 letih zdolgočasen in morda se različno razvijaš v odnosu.. pride marsikaj... izgubiš stik in greš vsak na svojo stran... tako da smo še ženske ki smo zveste in ki so nam vrednote ljubezen in družina.
depresivna
 
Prispevkov: 6
Član od: sr. 5.feb.2014 20.01

Prejšnja

Vrni se na Odvisnosti - zasvojenosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 1 gost

cron