slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
prosim za pomoč • Zdravila, tablete: antidepresivi, pomirjevala • Psihoterapija forum

prosim za pomoč

Zdravila za pomoč pri psihičnih težavah.
Zdravljenje depresije, anksioznosti in drugih psiholoških težav z zdravili.
Vprašanja in vaše izkušnje z zdravili, jemanjem, uporabo tablet.

prosim za pomoč

Odgovor lučka pon. 25.feb.2013 20.13

Pozdravljeni! Sem nova v tem... vedno sem mislila da se meni ne more zgoditi kaj takega... nevem ali je to normalno ali imam mogoče res težavo in si zatiskam oči... v živkjenju sem imela vzpone in padce.. nevem ali naj pišem svojo zgodbo ali ne? Zanima sploh koga ali ne.. je orav da pišem o tem... skratka trenutno imama z partnerjem velike probleme in mislim da sem jaz vzrok.. saj sem občutljiva za vsako besedo in razdražljiva ter živčna.. ne naspim se dovolj in včasih jočem tako dolgo da me sili na bruhanje... in vsakič ko sem pomislila kaj pa če sem depresivna sem si rekla 10min za tem da ne to se meni nemore zgodit.. za take stvari moreš bit čuden.. dokler mi fant ni rekel da pa mogoče res imam težave in naj poiščem pomoč..
Tako da prosim želim poskusiti z kakšnimi antidepresivi brez recepta za začetek in me zanima vaš mnenje izkušnje priporočila in sem res čudna alinpač življenjenin težave pripeljejo človeka tako daleč?
Hvala
lučka
 
Prispevkov: 1
Član od: pon. 25.feb.2013 19.17

Re: prosim za pomoč

Odgovor Nevenka tor. 26.feb.2013 5.24

Pozdravljena, lučka na našem forumu :) . Malo premalo si napisala o svojih težavah, da bi ti lahko karkoli pametnega svetovala. Jok in razdražljivost sta lahko posledica marsičesa, seveda lahko tudi depresije. V lekarnah je na voljo kar nekaj zdravil brez recepta, navadno na zeliščni osnovi, ki bodisi pomirjajo ali pa delujejo kot naravni antidepresivi. Za pomirjanje in boljše spanje lahko izbiraš med različnimi čaji na osnovi melise, baldrijana, hmelja, pasijonke in podobno, ta zelišča so pa lahko tudi sestavine raznih tablet in kapsul (Persen, Hova, Herbion...). Kot naravni blažilec stresa ali naravni antidepresiv pa delujeta Dominor oz. Kalmin in Saframil. Svetujem ti, da se o tem pogovoriš še s farmacevtko v lekarni. Drugače pa bi bilo dobro, da najprej ugotoviš, kaj se dogaja v tvojem življenju, sama zdravila bodo namreč samo nekoli zmanjšala simptome, vzroka pa ne bodo odpravila.

Lep dan
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize
 
Prispevkov: 703
Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana

Re: prosim za pomoč

Odgovor metu sr. 29.jan.2014 11.36

Pozdravljena!

Le napiši svojo zgodbo Lučka. Nič te ne more stati, če govoriš o svojih občutkih. Mene bi zelo zanimala tvoja zgodba in doživljanje odnosa s tvojim fantom, saj imam tudi sama težave v odnosu in veliko prejokam.

Lepo bodi in oglasi se kaj :)

metu
metu
 
Prispevkov: 37
Član od: sr. 5.jun.2013 22.34


Vrni se na Zdravila, tablete: antidepresivi, pomirjevala

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov