slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
obupan • Depresija • Psihoterapija forum

obupan

Depresija - depresivna motnja razpoloženja - "depra";
trajnejše stanje potrtosti, žalosti, nemoči, nihanja razpoloženja ...

obupan

Odgovor pathetic tor. 16.okt.2012 18.41

Lep pozdrav.
Pa sem tu na forumu objavljam svoje težave...No situacija je sledeča star sem 20let sem sem študent lani nisem opravil študija letos kaže da bo še slabše razlog nimam volje trenutno občasno delam državi moram vrnit štipendijo.Imam prekrasno družino in dobre prijatelje vendar imam občutek kot da se ne morem pogovarjati z njimi o tem... namreč že od malega vse zadržim zase.. sem samotar če se lahko tako izrazim. In zdaj težava, počutim se manjvrednega ne vidim smisla v svojem življenju cele dneve bi spal in dosti krat razmišljam o najhujšem seveda nočem prizadet družine ampak pol pa razmišljam kaj pa če bi bila "nesreča"... kar se tiče mojega ljubezenskega življenja ga ni, še nikoli nisem imel punce, močno dvomim da sem bil kdaj prav zaljubljen, verjetno ker se ne znam odpret pa tud občutek manjvrednosti in vprašanje zakaj bi te sploh pogledla.... Enostavno nevem kaj bi, govorim si da bo boljše ampak zdi se mi da je vedno slabše, seveda mogoče grem na pijačo s prijatelji pa urco al dve ne razmišljam o tem se mogoče smejim pol pa pridem domu pa boom spet na istem. Trenutno se ukvarjam s športom toliko da se zamotim ampak vedno bolj izgubljam voljo še do tega. Vem da je dosti ampak upam da bo kdo prebral....
pathetic
 
Prispevkov: 2
Član od: tor. 16.okt.2012 18.29

Re: obupan

Odgovor Nevenka tor. 16.okt.2012 22.17

Pozdravljen, pathetic, mislim, da gre pri tebi, glede na napisano, za nekakšno depresivno razpoloženje, povezano s socialno anksioznostjo. Kadar smo depresivni, je sta tudi naša samopodoba in samozavest zelo slabi, pa še samomorilne misli se pridružijo. Premalo te poznam, da bi ti lahko karkoli pametnega in uporabnega napisala, te pa vabim, da se oglasiš pri nas na individualnem razgovoru ali skupini za pomoč pri depresiji in anksioznosti. Lahko me tudi pokličeš na tel: 041 635 530. Prav gotovo bova skupaj lahko poiskala najboljšo rešitev zate.

Veliko poguma ti želim in lahko noč
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize
 
Prispevkov: 703
Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana

Re: obupan

Odgovor pathetic sr. 17.okt.2012 16.37

hvala za odgovor kar se tiče samomorilskih mislih sem jih že imel pred par leti ampak takrat naj bi bila samo stvar pubertete... tako da me je nekako minlo ampak dvomim da bo to enako saj opažam da izgubljam apetit in voljo do vsega vsak dan je težji..
vseeno hvala za roko v pomoč...
pathetic
 
Prispevkov: 2
Član od: tor. 16.okt.2012 18.29


Vrni se na Depresija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 0 gostov

cron