slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
Pritisk v glavi • Strokovnjak odgovarja in svetuje • Psihoterapija forum

Pritisk v glavi

Vprašajte strokovnjaka kako reševati vaše težave s paničnimi napadi;
pomoč, svetovanje, predlogi in komentarji terapevtke za vaš primer.

Pritisk v glavi

Odgovor mija sob. 27.jan.2018 16.57

Pozdravljeni, imam še eno vprašanje. Zadnjič sem vam pisala v zvezi s paničnimi napadi, daj so ti skoraj ponehali, me pa ves čas boli glava, tak čuden pritisk, težko opišem. Zdi se mi, kot da je težka, polna in da jo bo ravnokar razneslo. Ali je možno, da me zadane kap, možganski infarkt, karkoli?

Ful se bojim tega. Tudi če sem prej dobre volje, me potem, ko se začne tole z glavo, vse mine, kar ohromim, nič več me ne zanima in vse se zdi brez veze. Sej ne vem, kaj je hujše, panični napad al tole :jao

Hvala za odgovor...
mija
 
Prispevkov: 7
Član od: čet. 21.dec.2017 7.34

Re: Pritisk v glavi

Odgovor Nevenka tor. 30.jan.2018 13.38

Pozdravljena, Mija,

pritisk v glavi je velikokrat sestavni del telesnih znakov anksioznosti. Prav gotovo se vam ne bo nič zgodilo, vse kar se tukaj dogaja, je največkrat prevelika napetost v telesu, obilica skrbi in strahov, pa potem začne tenzijski glavobol, lahko pa samo sem in tja občutek polne glave in tiščanja. Tudi to bo minilo, tako kot so minili panični napadi. Najbolje je, da se za nekaj časa pomirite s temi težavami, jih sprejmete in se naučite živeti z njimi. Če tišči, pač tišči, tudi s tem se imate lahko kolikor toliko lepo. Seveda je bolj naporno živeti skupaj z anksioznostjo, ampak se da. Saj ne bo za stalno. Ko boste vse skupaj počasi sprejeli, bo pritisk sam od sebe počasi izginjal, dokler se enkrat ne boste zavedeli, da ga že lep čas ne čutite.

Vse dobro vam želim
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize
 
Prispevkov: 703
Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana


Vrni se na Strokovnjak odgovarja in svetuje

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 1 gost

cron