slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
moje misljenje • Depresija • Psihoterapija forum

moje misljenje

Depresija - depresivna motnja razpoloženja - "depra";
trajnejše stanje potrtosti, žalosti, nemoči, nihanja razpoloženja ...

moje misljenje

Odgovor Kittybabe tor. 2.jul.2013 14.50

No fora je v tem, da sploh nevem ali lahko te stvari pisem tu na forumu ker se mi zdi zelo prijeten in kjer se ne sme uporabljati grdih besed in nasploh nesmes pisati o takih stvareh.Ampak sploh nevem kje drugje bi lahko napisala tole, mogoce na ksn blog al pa kej ampak vprasanje ce bi kdo sploh bral, pa tudi dal svoje mnenje ali pa kaksne povratne informacije. V glavnem js sm stara 20 let, in za sabo mam par let bulimije, anoreksije, zdej je spet nazaj bulimija kar se lepo ujema z mojo obsedenostjo s seksom in nasploh moskimi. 2 leti se jih sploh dotaknit nisem mogla, oz. nisem imela nobenega seksa, zdaj pa moram vse za nazaj nadoknadit. Vse je dost pomesano in izprijeno, to bi itak lahko govorila 100 let, in niti nevem kaksno bistvo naj povem, ampak zdej sem na tej tocki, da tudi v prostitucijo ne morem it ker mogoce pa res se nisem tako na dnu, ampak itak sem sam ne tok da bi se popolnoma sovrrazla in postala robot, ceprov itak ze sm:) edina stvar k mi je v bistvu ostala, ker od doma moram it pac nujno, ker ce ne se mi bodo zivci porusili, ker ze 20 let trpim bolane scene, nevem niti zakaj nisem ze ker od 14 leta razmisljam da bi sla med striptizete in potem sem odstevala dneve ko bom polnoletna in lahko sla, ker itak mam tok z*ebano psiho da si nic drugega ne zelim delat, ker itak kaj pa druzga sploh znas, ker pac nimam veselja, najrajs to pocnem, se razdajam drugim v nicemer drugem sploh ne vidim veselja, ce pa ze pa itak ne tako da bi mi uspelo, in saj naj mi se kdo rece da mi bo ker mi v teh 20 letih ni se nic, faks sem tudi zdej dala na stran ker ne morem vec gledat tist folk k se pretvarja in mi laze v fejs, ne prenesem jih in konec, ne morem vec stopit skozi tista vrata ker mi gre na bruhanje, kako pa to da se ostajam doma, sej to, zgleda sem odvisna od mucenja in trpljenja:) seveda, v tem uzivam, ker nic drugega nimam niti ne poznam zato tud to iscem pri moskih, morajo mi to dat, v postelji, ker tako se itak nocem sploh z njimi pogovarjat, niti z nobenim.. Zdaj boste rekli da ne zaupam nobenemu in da je to treba popravit da moras zivet naprej svoje zivljenje in se postavit na noge, ampak js se nocem, js hocem bit zleht, js nesmem bit prijazna in pridna, ker sem to mogla bit 20 let doma, in zdej je konc tega, zdej morm bit hudobna in morm bit unicujoca in morm bit najlepsa v smrti ker ce ne jutr pac ne bom vstala. In to se itak mora izživet in pac ta custva morajo it vn, ampak js nocem da grejo stran, js hocm v tem zrust vse s sabo vred pa ceprov sem mogoce sam jezna, pa bom mogoce cez cas odpustila starsem pa se komu drugemu. ampak fora je v tem kaj nej delam ta cas ce pa ne poznam veselja ce nocem delat lepih stvari.
ce nocem zivet lepga in zglednega zivljenja ker nocem veselja drugih, in prislinjene ljubezni drugih.
kaj pa ce moras bit vse kar je za druge izprijeno, zato da prezivis?
Da ne povem da sem se ze resla anoreksije, pa razcistla ful custev pa sploh vse to kar vem kaj mi delajo starsi in vsi ljudje in moski, js se vsega tega zavedam totalno ampak mam tok rada ta custva da moram uzivat z njimi, moram to met, ker drgac mi bo telo umrlo. Dusa pa takrat zivi:))
lepo bodte!!<3
Kittybabe
 
Prispevkov: 2
Član od: tor. 2.jul.2013 13.49

Re: moje misljenje

Odgovor Nevenka tor. 2.jul.2013 19.09

Draga “Kittybabe”, pozorno sem prebrala tvoje sporočilo, zanimivo je tvoje razmišljanje. Praviš, da potrebuješ bolečino , mučenje, trpljenje in sovraštvo ter zavračanje drugih, da lahko preživiš. Kot bi se hranila s tem… Jaz sem bolj kot zavračanje drugih iz tvojih besed zaznala zavračanje sebe kot osebe, duše, telesa, vsega, kar je povezano s tabo. Že ko razlagaš o svojih željah o striptizu, sem začutila, da se obsojaš. Zakaj? Kaj pa je pravzaprav tako narobe, če si želiš plesati striptiz? Seveda lahko gledaš na to z celim kupom moralnih predsodkov, lahko pa kot zapeljiv ples ob glasbi, kjer s ponosom pokažeš svoje telo. Zdi se, da uživaš v pogledih, občudovanju, zapeljevanju, s čimer ravno tako ni nič narobe. Verjetno uživaš tudi v občutku moči, ki jo doživljaš ob tem. Praviš, da se želiš razdajati drugim, da samo v tem čutiš veselje. Po drugi strani pa praviš, da imaš odpor do tega, da bi se z njimi pogovarjala. Kot da bi želela, da spoznajo samo telo, pred svojimi mislimi in čustvi pa jim zapreš vrata. In ravno tako te ne zanima, kaj mislijo in čutijo oni. Vse svoje doživljanje si navzven skrčila samo na telo, pa še tega na nek način ne sprejemaš. To kažejo tudi tvoje težave z motnjami hranjenja. Te kažejo tudi na to, da si želiš vsaj na enem področju imeti stvari pod kontrolo.

Nikakor ne obsojam tvojega načina razmišljanja, čutim pa veliko stisko in bolečino v tebi, in žal mi je, da je tako. Ti kar piši na naš forum, veseli bomo tvojih razmišljanj. Tu je prostor za kakršnekoli besede in kakršnekoli stiske.
Ne bom ti dajala nekih nasvetov, napotkov, karkoli. Če želiš, mi lahko pišeš tudi na mail.

Vem, da si zelo sposobna in pametna punca, ki je za svoja leta že veliko težkega doživela. Vem tudi, da si okrog sebe zgradila zid, da ti ne bi kdo prišel blizu in te prizadel.

Kljub temu pa ti malo čez zid, malo okoli njega pošiljam objem in veliko poguma. --<--@
Nevenka
Uporabniški avatar
Nevenka
spec. psihoterapije transakcijske analize
 
Prispevkov: 703
Član od: tor. 13.apr.2010 18.04
Kraj: Ljubljana

Re: moje misljenje

Odgovor Kittybabe sr. 3.jul.2013 15.15

joj, res ful hvala za odgovor:) tako lepo ste mi odgovorili, kok ste vredu, hehe:) ja res je, zavracam vse kar je v povezavi s tem kar sem, kar sem ratala v tej druzini, kako so vplivali name in kaksna sem sedaj zaradi tega. To vse zavracam, zavracam svoje ime, sploh ga slisat ne morem, ker me ze to spominja na to, da pripadam njim da sem se rodila v to krdelo grozote:) ja sej men je ta ples zelo lep, ampak v bistvu to da bi zarad njih sla plesat, to mi gre bolj na bruhanje. Ja, v bistvu telo lahko spoznajo, moja custva pa vse to je pa tako izprijeno in vse, da bi me itak ze vsi obsojali pomoje, ampak pac taka sem, in se mi zdi boljse bit taka kot pa se pretvarjat da sem v redu, pa da bom imela taksno zivljenje kot moji starsi pa bo potem vse v redu. Rajsi sem popolno nasprotje od njih, res. Ker so tako custveno iznakazeni da bolj nebi mogli biti. Ja v bistvu pod kontrolo hocem imet to kar se mi dogaja oz. se mi je zgodilo, sam to je preteklost, ne mores tega spremenit in si izbirat kaksno bos imel otrostvo, seveda bi to rad spremenil, ampak starejsi si bolj spoznavas kaj so ti storil, in bl si obupan ob spoznanju realnega otrostva in sebe:) ampak sej pravm, bols je vedt da si grozn, kokr pa si zatiskat oci, in hvala seb loh recm da bom probala cimbolj ob iti njihovo pot, ker se mi zdi usmiljenja vredna in ker majo totalno pateticno zivljenje.
In js sm ful vesela, da obstajajo taki ljudje kot vi:) in sprejela bi vas objem, ker bi bil pomojem pravi, hehe:)
Kittybabe
 
Prispevkov: 2
Član od: tor. 2.jul.2013 13.49


Vrni se na Depresija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 3 gostov

cron