slika1

Ponovno odkrijte sebe!

jazsemvredu-naslovna2

Življenje brez strahu!

jazsemvredu-naslovna3
POVABILO K SODELOVANJU • Anksioznost - tesnoba, anksiozne motnje • Psihoterapija forum

POVABILO K SODELOVANJU

Stanje živčne napetosti: tesnobnost, trema, napetost, živčnost, strah, zaskrbljenost ...
generalizirana anksiozna motnja, socialna anksioznost, posttravmatska stresna motnja (PTSM), obsesivno kompulzivna motnja (OKM) ...

POVABILO K SODELOVANJU

Odgovor scoobydoo čet. 5.sep.2013 14.35

Pozdravljeni,

Sem pisateljica priročnika Anksioznost in moja pot iz nje. Priročnik vsebuje mojo osebno zgodbo, opis anksioznih stanj in tehnike, kako sem sama prišla iz nje.

Po izobrazbi sem vzgojiteljica, mati dveh otrok in mi otroci ogromno pomenijo. Velik del raziskovanja te tematike sem namenila prav njim. V knjigi opisujem tudi tehniko skrivnega orožja proti nagajivemu škratku in kako lahko starši pomagajo otrokom, ki so nagnjeni k anksioznim stanjem.

Moj namen ni reklamiranje knjige, temveč iščem zgodbe ljudi, ki preživljajo stanja anksioznosti, ker v knjigo želim vključiti tudi osebne izpovedi.

Če ste pripravljeni in želite tako kot jaz, z vašim primerom pomagati tudi drugim, mi pišite na e-mail, kjer vam bom podala vse ostale informacije, ki bi vas utegnile zanimati.

Vaša zgodba, v kolikor si želite anonimnosti ne bo podpisana z vašim imenom. Strmim le k temu da je zgodba resnična. Kot plačilo lahko ponudim objavo vaše zgodbe v knjigi in kopijo knjige v elektronski obliki.

Želim vam enkraten dan še naprej! :)
Grižančič

E-mail: grizancic@gmail.com
scoobydoo
 
Prispevkov: 3
Član od: čet. 5.sep.2013 14.23

Anksioznost

Odgovor Lori ned. 1.dec.2013 18.28

Spoštovani!
Potrebovala bi vašo pomoč! S pomočjo vprašalnika želim ugotoviti, kako ljudje doživljamo smrt in kakšen odnos imamo do samih sebe.Čeprav je vaše sodelovanje v anketi prostovoljno, vas vljudno prosim, da nanjo odgovorite čim bolj iskreno. Anketa je anonimna, kratka in nezahtevna. Traja približno 8-9 minut.

Hvala za vaš čas in sodelovanje!

Povezava do vprašalnika:

http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/406#.Upr9SQ_Gbgk.gmail
Lori
 
Prispevkov: 1
Član od: ned. 1.dec.2013 18.24


Vrni se na Anksioznost - tesnoba, anksiozne motnje

Kdo je prisoten

Po forumu brska: (ni prijavljenih) in 1 gost